راهنمای گام به گام طراحی وب سایت با پایتون

آموزش طراحی سایت با پایتون – راهنمای گام به گام برای ایجاد یک وب سایت با استفاده از پایتون

(طراحی سایت با پایتون) پایتون برخی از بزرگترین وب سایت ها را در اینترنت اجرا می کند. در اینجا نحوه ایجاد وب سایت با استفاده از پایتون ، یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی دنیا را به شما ارایه خواهیم داد.

آموزش طراحی سایت با پایتون
راهنمای گام به گام طراحی و توسعه وب سایت با استفاده از پایتون

ایجاد وب سایت با استفاده از پایتون رویای هر کارآفرین است. پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده و آسان برای درک است که قابلیت های قدرتمند توسعه وب را ارائه می دهد و به شما کنترل کامل بر عملکرد و زیبایی وب سایت را می دهد.

پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که برای انواع مختلف برنامه نویسی ، از جمله ساخت وب سایت ایده آل است. بنابراین اگر می خواهید نحوه ایجاد وب سایت با استفاده از پایتون را بدانید ، با ما همراه باشید.

آیا می توانید با استفاده از پایتون وب سایت ساخت؟

جواب مثبت است ، شما می توانید به راحتی یک وب سایت با پایتون بسازید. اگرچه پایتون یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است ، اما طبیعتاً در برنامه نویسی وب نیز گسترش می یابد.

توسعه وب پایتون با استفاده از “فریم ورک” امکان پذیر است ، که بسته های از پیش ساخته شده ای از کد پایتون هستند که به عنوان پایه یا ساختار وب سایت شما عمل می کنند.

چرا یک وب سایت با پایتون ایجاد کنیم؟

آیا می دانید اینستاگرام با پایتون توسعه یافته است؟ این باید به شما نشان دهد که با استفاده از پایتون و کمی تلاش چه امکاناتی وجود دارد.

پایتون در واقع یک زبان برنامه نویسی جدید نیست. تقریبا 30 ساله است! اما در چند سال گذشته ، پایتون در زمینه های مختلف پذیرش گسترده ای داشته است.

از برنامه نویسی عمومی و برنامه های یادگیری ماشین گرفته تا علم داده و تجزیه و تحلیل تجارت ، پایتون در هر زمینه ای که نیاز به برنامه نویسی دارد ، رشد کرده است.

به طور طبیعی ، توسعه وب خارج از حوزه پایتون نیست. فریم ورک های پایتون توسعه دهندگان وب را مجهز کرده اند تا وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب فوق العاده پیچیده ای بسازند.

اما چه چیزی پایتون را برای توسعه وب بسیار جذاب می کند؟ در زیر برخی از دلایلی است که نشان می دهد ایجاد وب سایت با استفاده از پایتون ایده آل است را برای شما بیان می کنیم

یادگیری نسبتاً ساده و سریع

ایجاد یک وب سایت با پایتون بسیار آسان است زیرا یادگیری زبان پایتون در مقایسه با سایر زبانهای وب سایت محبوب (به عنوان مثال جاوا) بسیار راحت تر است چون از روش نسبتاً ساده تری استفاده می کند ، ابهام معنایی زیادی ندارد و از نمادهای متداول برای برنامه نویسی استفاده می کند.

به عنوان مثال ، نسخه زیر برنامه پایتون از برنامه معروف Hello World است که همه برنامه نویسان سفر خود را با آن آغاز می کنند.

print(“Hello, World!”)

بسیار ساده ، درست است؟
نه تنها ساده ، بلکه بسیار منطقی است. حتی مبتدیان برنامه نویسی کامل می توانند نتیجه گیری کنند که این خط کد در حال نشان دادن چه چیزی است.
درحالی که انجام کاری مشابه در زبان برنامه نویسی دیگر مانند جاوا ، نیاز به چندین خط کد دارد.
همه این عوامل با هم ترکیب زبان پایتون را بسیار آسان می کند.

این بدان معناست که با کمی تجربه ؛ یک برنامه نویس می تواند از مبتدی به حرفه ای ارتقا پیدا کند و حتی از این زبان برای توسعه وب سایت استفاده کند.

مجموعه وسیعی از کتابخانه ها

پایتون منبع باز است و جامعه قوی از آن پشتیبانی می کند. این منجر به ایجاد یک اکوسیستم منحصر به فرد شده است که در آن می توانید کد پایتون (یا کتابخانه ها) از قبل نوشته شده را برای طیف وسیعی از کارها به رایگان پیدا کنید.

سازگار کردن قالب ها با اینترنت اکسپلورر
مشاهده

این امر باعث می شود توسعه وب سایت با استفاده از پایتون آسان تر شود ، زیرا می توانید پردازش را در یک کتابخانه پایتون بارگیری کنید ، نه اینکه بفهمید چگونه مراحل مختلف را خودتان کدگذاری کنید.

اگر می خواهید تجزیه و تحلیل ریاضی را انجام دهید از Pandas یا Numpy استفاده کنید.
نیاز به رسم نمودار دارید؟ نگران نباشید ،Pygal در خدمت شماست. تقریباً برای هر فرآیند یک کتابخانه پایتون وجود دارد.

وقتی صحبت از توسعه وب می شود ، پایتون تعدادی فریم ورک دارد که کار توسعه را آسان تر می کند. ما به تعدادی از فریم ورک های اصلی پایتون در ادامه بحث اشاره خواهیم کرد.

زمان توسعه سریعتر مزیت اصلی توسعه وب سایت با پایتون سرعت بالای آن است.

وب سایت های ساخته شده با پایتون نه تنها سریعتر اجرا می شوند ، بلکه سریعتر توسعه می یابند تا زمان ورود به بازار سریعتر باشد. در دنیای امروز که رقابت شرکت های بزرگ بر سر سرعت بالاتر است ، این یک مزیت ارزشمند بشمار می رود.

قابلیت های تجسم داده عالی

یکی از نقاط قوت اصلی پایتون توانایی آن در نمایش داده ها در قالب تجسم خلاق است. از این ویژگی قدرتمند می توان برای ساخت وب سایت های آموزشی استفاده کرد که امکان نمایش پویا از داده های پیچیده را فراهم می کند.

اقتصادی و مقرون به صرفه

از آنجا که پایتون کاملاً منبع باز است ، استفاده از زبان و فریم ورک های مرتبط با آن برای همه آزاد است. این یعنی اکثر ابزارهای توسعه وب سایت پایتون هیچ هزینه ای ندارند. این اطمینان می دهد که روند توسعه وب شما نسبتاً ارزان است.

ایمن و مقیاس پذیر

پایتون ذاتا یک زبان امن است و بسیار انعطاف پذیر است. این ویژگی به شما امکان می دهد از زبان برای توسعه برنامه های وب استفاده کنید که می توانند به راحتی با توسعه کسب و کار شما افزایش یابند.

چه وب سایت های دیگری با استفاده از پایتون ساخته شده اند؟

در بالا به اینستاگرام اشاره کردیم، اما در اینجا تعدادی دیگر از بزرگان اینترنت که وب سایت خود را با استفاده از پایتون ایجاد کرده اند می پردازیم :

Google

Spotify

Netflix

Uber

Dropbox

Pinterest

Instacart

اگر این لیست شما را متقاعد به ایجاد وب سایت با پایتون نمی کند ، دیگر کاری از دست ما بر نمی آید 😊

نحوه کدگذاری وب سایت در پایتون با استفاده از فریم ورک های وب
حالا که دلایل اینکه چرا طراحی وب سایت با استفاده از پایتون را می دانیم ، بیایید نگاهی عمیق تر به برخی از فریم ورک هایی که می توان برای ایجاد وب سایت با پایتون استفاده کرد ، بیندازیم.

فریم ورک های وب به سادگی مجموعه کد ها و کتابخانه های از پیش ساخته شده هستند که به تسریع روند توسعه کمک می کند. با استفاده از فریم ورک های وب پایتون ، توسعه دهندگان می توانند نرم افزارهای وب منعطف و قابل اعتماد تری ایجاد کنند.

این بدان معناست که شما می توانید یک وب سایت با ظاهر حرفه ای ، با کار کمتر ، در مدت زمان نسبتاً کوتاه ایجاد کنید. با این حال ، به خاطر داشته باشید که استفاده از فریم ورک برای توسعه دهندگان اجباری نیست. کد را می توان از ابتدا نیز نوشت. با این حال ، برای کاهش پیچیدگی و افزایش کارایی زمان ، توصیه می شود از یک فریم ورک استفاده کنید.

کد جاوای نمایش حدیث تصادفی
مشاهده

در زیر به معرفی مختصر برخی از محبوب ترین فریم ورک های توسعه وب پایتون می پردازیم.

Django – جنگو

اگر به دنبال یک فریم ورک منبع باز هستید که ویژگی های توسعه سریع و یک فرایند طراحی ساده را ارائه دهد ، Django برای شما مناسب است. این فریم ورک علاوه بر سرعت فوق العاده ، یکی از امن ترین ابزارهای توسعه وب پایتون است.

هنگام استفاده از جنگو برای ایجاد وب سایت خود ، به تمام اجزای ضروری وب مانند قابلیت های مدیر ، ادغام پایگاه داده و ویژگی های احراز هویت دسترسی پیدا می کنید. این فریم ورک بر اساس یک مفهوم مبتنی بر برنامه عمل می کند ، جایی که هر برنامه یک واحد کد مستقل است که بدون وابستگی های خارجی اجرا می شود.

مثال زیر برخی از بسیاری از برنامه های جنگو را نشان می دهد.

# helloapp/settings.py
INSTALLED_APPS = [
‘django.contrib.admin’ ,
‘django.contrib.auth’ ,
‘django.contrib.contenttypes’ ,
‘django.contrib.sessions’ ,
‘django.contrib.messages’ ,
‘django.contrib.staticfiles’ ,
]

به علت انعطاف پذیری بالا ، جنگو توسط برخی از بزرگترین نام های اینترنتی مانند Spotify و Dropbox استفاده می شود.

Flask – فلاسک

در مقایسه با Django ، Flask یک فریم ورک مینیمالیستی است ، به این معنی که فاقد ویژگی های خاصی مانند احراز هویت و قابلیت مجوز است. با این حال ، انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهد ، زیرا می توانید کتابخانه ها و برنامه های افزودنی را هر زمان که نیاز دارید اضافه کنید. مثال کد زیر نسخه سلام جهان Flask را نشان می دهد:

from flask import Flask
app = Flask(__name__)
@app.route(“/”)
def home():
return “Hello, World!”
if __name__ == “__main__”:
app.run(debug=True)

Flask حداقل مورد نیاز برای ایجاد یک وب سایت با استفاده از پایتون را به شما می دهد و به شما امکان می دهد از آنجا ادامه دهید. این رویکرد منحصر به فرد برای توسعه وب ، Flask را به فریم ورکی ارجح برای غول های چند ملیتی مانند Uber و Netflix تبدیل کرده است.

به غیر از موارد فوق ، فریم ورک های دیگری نیز وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید مانند:

Pyramid
Bottle
TurboGears

برای ساخت وب سایت توسط پایتون از چه فریم ورکی استفاده کنیم؟
پاسخ این است که این انتخاب کاملا بستگی به سطح مهارت شما به عنوان یک برنامه نویس دارد.
اگر شما مبتدی هستید و به حمایت بیشتری نیاز دارید ، با جنگو شروع کنید . از سوی دیگر ، اگر شما توسعه دهنده با تجربه تری هستید و انعطاف پذیری و کنترل بیشتری را ترجیح می دهید ، Flask می تواند گزینه بهتری باشد.

با این حال ، مهم است که به یاد داشته باشید که مهم نیست از کدام یک استفاده می کنید ، اولین قدم برای شروع ، کد نویسی است. تنها در این صورت است که می توانید از پیچیدگی های این فرآیند مطلع شوید.

راهنمای گام به گام برای ایجاد یک وب سایت با استفاده از پایتون
تا کنون ما در مورد اجزای فردی توسعه وب پایتون صحبت کردیم. در این بخش ، ما همه چیز را کنار هم قرار می دهیم و یک راهنما ایجاد می کنیم که تمام اطلاعات مورد نیاز برای موفقیت به عنوان توسعه دهنده وب پایتون را در اختیار شما قرار می دهد.

مرحله 1: آشنایی با HTML و CSS

برای هر توسعه دهنده وب ، دانستن HTML و CSS ضروری است. این دو زبان ستون فقرات فرآیند توسعه وب را تشکیل می دهند. بدون HTML و CSS ، توسعه دهنده نمی تواند فرانت اند یعنی قسمتی از وب سایت را که در مرورگر قابل مشاهده است ، ایجاد کند.

نمونه ای از کد HTML :

<! DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2> اولین عنوان من </h2>
<p> اولین پاراگراف من. </p>
</body>
</html>

مرحله 2: اصول اولیه جاوا اسکریپت را فرا بگیرید

در مرحله بعد ، شما باید بر اصول جاوا اسکریپت ، زبان اصلی اسکریپت نویسی سمت کلاینت که هیچ وب سایتی بدون آن نمی تواند کارایی داشته باشد ، مسلط شوید. با استفاده از جاوا اسکریپت ، توسعه دهندگان می توانند عناصر قدرتمندی مانند اعتبارسنجی فرم ، انیمیشن های سمت کلاینت و موارد دیگر را ایجاد کنند.

آموزش کاملا تصویری نصب جوملا بر روی لوکال هاست – سرور مجازی
مشاهده

نمونه کد جاوا اسکریپت:

<! DOCTYPE html>
<html>
<body>
<h2> جاوا اسکریپت چه کاری می تواند انجام دهد؟ </h2>
<p id = “demo”> جاوا اسکریپت می تواند محتوای HTML را تغییر دهد. </p>
<button type=”button” onclick=’document.getElementById(“demo”).innerHTML = “Hello JavaScript!”‘>Click Me!</button>

مرحله 3: بر مدل شی گرای سند یا DOM تسلط داشته باشید

شما موارد فوق را به خوبی درک کرده اید ، زمان آن فرا رسیده است که مدل شی گرای سند (DOM) را یاد بگیرید ، با استفاده از آن می توانید صفحات وب قدرتمند و پویا بسازید. در این زمینه ، یادگیری jQuery ، یک کتابخانه جاوا اسکریپت که روند کار با DOM را ساده می کند ، مفید است.

مثال کد DOM دسترسی به یک عنصر HTML تک:

var x = document.getElementById (“myCode”) ؛

مرحله 4: توسعه پشتیبان با پایتون

هنگامی که مراحل بالا را یاد گرفتید ، آماده توسعه بک اند هستید. اکنون قسمت سرگرم کننده فرا می رسد ، ما باید از پایتون برای طراحی بک اند استفاده کنیم ، یعنی بخشی از کد وب سایت که روی سرور اجرا می شود.

با یادگیری سینتکس Python شروع کنید و سپس به فریم ورکی مانند Django یا Flask بروید. پس از یادگیری اصول اولیه جاوا اسکریپت ، پایتون یک زبان دلچسب خواهد بود.

مرحله 5: فریم ورک و پایگاه داده خود را انتخاب کنید

در نهایت ، شما باید فریم ورک مناسب برای نیازهای خود را انتخاب کنید ، به همراه پایگاه داده سمت سرور که قصد دارید از آن برای ایجاد وب سایت خود با پایتون استفاده کنید. در اینجاست که شما باید منطق مربوط به کسب و کار را به همراه عملکردهای مورد نیاز وب سایت خود بسازید.

سخن پایانی

پایتون واقعاً یکی از بهترین زبان هایی است که می تواند برای توسعه وب استفاده شود. یادگیری آن ساده و منطقی است و می تواند وب سایت هایی ایجاد کند که امن ، انعطاف پذیر و مقرون به صرفه باشند.

اکنون می توانید سفر خود را به توسعه وب با پایتون آغاز کنید. با این حال ، اگر نمی توانید منتظر بمانید تا قبل از ساختن وب سایت خود به پایتون مسلط شوید ، همیشه می توانید یک توسعه دهنده حرفه ای پایتون را استخدام کنید تا این کار را برای شما انجام دهد. این به شما اجازه می دهد تا بر عملکردهای اصلی کسب و کار خود تمرکز کنید.

پایتون یکی از قدرتمندترین زبانهای توسعه وب است که امروزه در دسترس است. با تسلط کامل بر این زبان ، توسعه دهندگان می توانند برنامه های کاربردی تحت وب پایداری ایجاد کنند که انواع مختلفی از نیازهای تجاری را برآورده می کند.

4.7/5 - (12 امتیاز)